Kvinnors passioner – Njut av livet

Undvik höstdepression med spa

Nu på hösten är det lätt att deppa ihop och bara sitta inne. Det känns inte lika kul att gå till jobbet eller att umgås med dina vänner. Vissa går till och med ner i höstdepressioner och mår riktigt dåligt när det är mörkt och kallt. Det hela blir en ond cirkel och den som hamnar i den kan i värsta fall inte komma ut ur den fören våren kommer. Försök undvika allt detta genom att göra saker med kompisar och ha så kul som möjligt, det kan faktiskt rädda hela vintern.

Kvinna på spa

Gå på Spa

Ett alldeles utmärkt tips är att gå på spa tillsammans med några vänner. Det finns konferensgård med Spa på många platser i landet och det är otroligt mysigt att få komma dit och slappna av helt och hållet. Kanske kan ni kombinera det med lite ”arbete” och åka dit på en veckodag. Om ni vill kan ni käka middag och sova över. Då blir det verkligen en upplevelse och man hinner med fler behandlingar som hjälper dig slappna av.

Att slappna av med bastu och varm- eller kallvattensbad gör dig väldigt gott och friskar upp både sinne och kropp. Där kan ni sitta hela dagen om ni vill eller så kan ni boka olika behandlingar. Det finns olika som behandlar både kropp och ansikte. När ni kommer hem kommer det kännas underbart och all energi du fått kommer kunna hjälpa dig klara av övergången till vintern galant. Bara du ser till att få så mycket sol som möjligt och varje gång du känner mörkret tränga på unnar dig någonting som piggar upp.