Kvinnors passioner – Njut av livet

Bjud in till spelkväll

Det finns mängder av olika Tjejkvällar som anordnas av olika företag och butiker – allt för att få in mer pengar i kassorna, men även att locka till sig en publik som kanske inte är så vanlig. Att tjejkvällarna ofta kretsar kring mat och mode är inte ovanligt. Och något som även är en tydlig trend gällande hur män och kvinnor investerar: män i poker och kvinnor i kläder.

“På kvinnornas topplista finns till exempel de fyra storbankerna samt välkända bolag som Hennes och Mauritz och Electrolux. På männens tio-i-topp ligger bolag som till exempel spelbolaget 24H Poker, prismärkningsföretaget Pricer och Obducat som utvecklar produkter för mikro- och nanostrukturer.”

Anordna spelkväll

Bjud in dina bästa väninnor och duka upp med drinkar snittar och fram med markerna och kortlekar för nu ska det spelas. Att spela om pengar är inget som behövs, men något som kan trissa upp stämningen. Ett tips när ni blir mer seriösa på era spelkvällar är att surfa in på en spelsajt för att få tips och spela onlinepoker för att få in rätta känslan. Bara det här med att säga att ”på torsdag blir det spelkväll med tjejerna” klingar skönt och att mixa skvaller och politik mellan given är en mix som inte ofta blir fel. Pröva att ha en cirkulerade tjejkväll som anordnas av en av er en kväll i månaden. Det gör att det finns mycket att prata om och något att längta till. Eller, varför inte ha ett knytkalas med poker som efterrätt? The sky´s the limit när det kommer att roa sig.